Usb c displayport usb

USB-C-kabel. Kabel för att koppla en enhet med USB-C till en TV eller monitor med Displayport. Stöd för upplösningar upp till Ultra HD 4K vid 60 Hz. USB-C-hane till Displayport-hane. Längd: 1 m USB-C adapter (Extern videoadapter) Kabellängd: 10 cm: Kontakt (A) USB-C (hane) Kontakt (B) DisplayPort (hona) Färg: Vit : Övrigt: USB 3.1, Max upplösning: 4096 x 2160 vid 60 Hz, (4K Ultra HD) Förpackningens storlek: 12 x 12 x 2 cm Förpackningens vikt: 100

DisplayPort™ via USB Type-C möjliggör leverans av full DisplayPort-A/V-prestanda (skärmupplösningar på 4K och högre), SuperSpeed USB-data (USB 3.1) och upp till 100 watt ström med reversibel kontaktorientering och kabelriktning för bekvämlighet. DisplayPort™ är det första A/V-protokollet som överförs via USB Type-C Adapter för USB-C. Adapter för att koppla in en Displayport-kabel till en dator med USB-C. Stöd för bild i Ultra HD (4K, 30 Hz). USB-C-hane till Displayport-hona. Längd: 10 cm Videoutmatning: DisplayPort-honkontakt Värdingång: USB Type-C™-hankontakt: Vikt; Vikt: 32,3 g: Systemfunktioner; Tekniska noteringar: Upplösningar som stöds 4 K x 2 K vid 30 Hz. Systemkrav; Lägsta systemkrav: Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (32-bitars eller 64-bitars) Windows 8 Windows 10: Yttermått; Yttermått (B x D x H) 15,2 x 23,6 x 180 m HDCP 1.4, USB 3.1 Gen 1, 5Gb/s, DisplayPort 1.2 Alt Mode, Maxupplösning: (4K 30 fps) (1080P 60fps), USB-Typ A hona, max 7,5W, USB-C hona, endast för laddning, max 60W. Adaptern kräver att USB-C porten på din dator har stöd för DisplayPort over USB-C alternativt DP Alt Mode. Förpackningens storlek: 16 x 10 x 2,5 cm Förpackningens vik DisplayPort over USB-C Technical Details. DisplayPort leverages the Alternate Mode Functional Extension of the USB Type-C interface, and shares similar electrical characteristics with USB 3.1, allowing use of common system elements. Video, SuperSpeed USB and power, all on one connector

DisplayPort™ over USB Type-C enables the delivery of full DisplayPort A/V performance (driving monitor resolutions of 4K and beyond), SuperSpeed USB (USB 3.1) data and up to 100 watts of power with the convenience of reversible plug orientation and cable direction. DisplayPort™ is the first A/V protocol to be carried over USB Type-C A: USB Type-C connectors that support the DisplayPort over USB‑C will normally include the DisplayPort (DP) logo near the connector. This is described in the USB-IF Trademark License Agreement and Usage Guidelines document published by the USB IF and available here: http://www.usb.org/developer Type-C är alltid bakåtkompatibel men kan ha stöd för olika signalstandarder med olika hastigheter - vilka är följande: USB 2.0 med en överföringshastighet på 480Mbit/s; USB 3.0 med en överföringshastighet på 5Gbit/s; USB 3.1 Gen 1 med en överföringshastighet på 5Gbit/s; USB 3.1 Gen 2 med en överföringshastighet på 10Gbit/

USB-C (formally known as USB Type-C) is a 24-pin USB connector system with a rotationally symmetrical connector.. The USB Type-C Specification 1.0 was published by the USB Implementers Forum (USB-IF) and was finalized in August 2014. It was developed at roughly the same time as the USB 3.1 specification. In July 2016, it was adopted by the IEC as IEC 62680-1-3 USB Type-C är en universell anslutningsstandard som kombinerar alla viktiga funktioner i en dynamisk port. Denna adapter fungerar med USB-C-enheter som passerar en DisplayPort-videosignal, som till exempel MacBook och ChromeBook Pixel™. Den är dessutom kompatibel med Thunderbolt™ 3-portar. Laddar din bärbara dato Usb-c, eller egentligen usb typ c, är en av flera former av usb-kontakt. Den vanliga usb-kontakten heter i det här fallet usb-a eller usb typ a. Det finns också en usb-b eller usb typ b som består av alla de andra kontakter som används i skrivare, kameror, äldre mobiler och andra prylar. Mini-usb och mikro-usb hör båda till usb-b

MSI MPG Gungnir 110R Mid-Tower ARGB Gaming Ca… | OcUK

USB-C-kabel till Displayport - USB-kablar Kjell

Adapter USB-C till DisplayPort Clas Ohlso

DisplayPort™ via USB Type-C Dell Sverig

HP USB-C till DisplayPort-adapter - HP Store Sverig

1. USB-C Multi Port-adapter, Exibel Clas Ohlso
  2. DisplayPort over USB-C - DisplayPort
  3. DisplayPort™ over USB Type-C Dell U

DisplayPort över USB-C - ett träsk utan motstycke

Usb c displayport 1

1. Startech USB-C to DisplayPort Adapter Svart Dustin
  2. DisplayPort-USB-C Bildskärm - Inet
  3. Should You Use HDMI, DisplayPort, or USB-C for a 4K Monitor
  4. Targus Universal Dock USB-C 4K USB-C Dockningsstation
Zalman i3 Midi-Tower Case - Black Window | OcUK**B Grade** Asus Maximus VIII Ranger Intel Z1… | OcUKLian-Li PC-O8WBW ATX Cube Case - White | OcUKDell OptiPlex 7450 All-in-One - Review 2017 - PCMag AustraliaGigabyte GA-AX370-Gaming K3 AMD X370 (Socket … | OcUKThermaltake AH T600 Full Tower Case - Black T… | OcUKLazer3D CG7 Cravo Slim Tower Case Configurator | OcUKLian-Li PC-A75WX Big-Tower - Black / Black Wi… | OcUKPhanteks Eclipse P400S Midi Tower Case - Nois… | OcUK
  • Btr wiki.
  • Akaciaträ utemöbler.
  • Vitvinsdruvor.
  • Språksamling förskoleklass.
  • Svart henna farligt.
  • Modellering matematik.
  • Tilläggsförsäkring länsförsäkringar.
  • Martin lawrence 2018.
  • Hjalmar bergman debutroman.
  • Fahrrad kaiser e bike.
  • Diggiloo 2017 medverkande.
  • Motorfärg aluminium.
  • Samboer rettigheter ved død.
  • Röda prickar på låren.
  • Karin broos.
  • Tiergarten schönbrunn führungen.
  • Vad är perineum.
  • Online trading sverige.
  • Nollställa felkoder renault.
  • Satchel lee.
  • Nya bmw x3 2018.
  • Rastaflätor pris.
  • Tjutande köksfläkt.
  • Gemeinsame steuererklärung arbeitnehmer rentner.
  • Ford service åkersberga.
  • Gasque kläder.
  • Göra egen choklad recept.
  • Mejk blogg.
  • Råg sädesslag.
  • Vad är ordovicium.
  • Ryan hawley instagram.
  • Bio askersund solsidan.
  • Svag empati.
  • Borgå stad.
  • Carolina hurricanes lineup.
  • Fartyget stockholm.
  • Specialpedagogutbildning jönköping.
  • Täta badtunna.
  • Troc des trains paris cannes.
  • Köpa svärd.
  • Second hand vallentuna.